WITTING

INSTALLATIE

TECHNIEK

Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Dakdekken en Zinkwerk

dakdekken en zinkwerk

Uw dak wordt dag in, dag uit blootgesteld aan regen, wind, kou en hitte. Deze invloeden zorgen ervoor dat uw dak op den duur gaat slijten of beschadigt. Ook kunnen, voornamelijk in de herfst, dakgoten verstopt raken door bladeren en vervuiling. Wanneer dergelijke zaken niet regelmatig worden bijgehouden, kunnen de problemen van kwaad tot erger gaan. Het is dus raadzaam om in het geval van problemen altijd zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Witting allround installateur is u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan daken en dakgoten.

 

Dakgoten

dakgoot

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of wilt u deze laten repareren? Witting installatie techniek bied u de helpende hand. Dakgoten maken we in allerlei soorten en maten. Het is natuurlijk belangrijk dat de dakgoten goed aansluiten bij uw woning en uw wensen. Onze specialisten maken graag een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe dakgoten of dakgoot reparatie.
Zoals gezegd zijn er vele materiaalsoorten die gebruikt worden voor dakgoten. Onze specialisten uit Veendam werken o.a. met de volgende materialen: Kunststof, Aluminium, Zink, Polyester en Koper.