WITTING

INSTALLATIE

TECHNIEK

Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Centrale verwarming

Het is erg vervelend wanneer de centrale verwarming het opeens begeeft. Zeker in Nederland is het belangrijk dat de verwarming blijft draaien, omdat niemand graag in de kou zit. Nederland is natuurlijk voor oorsprong al een koud landje, waardoor de centrale verwarming bij iedereen belangrijk is. Met keuringen kunnen wij uw centrale verwarming ieder jaar controleren, of het nog goed functioneert. Loodgieter Rotterdam kan ook voor u een cv installeren.

CV onderhoudscontract

U kunt ook een cv onderhoudscontract bij ons afsluiten. Dit is een contract waar u iedere maand een bepaald bedrag betaald, en wanneer er iets stuk gaat met betrekking tot uw cv komen wij direct langs. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact met ons opnemen.

centrale verwarming-large

Een CV ketel is het hart van de cv installatie en zorgt voor warmte in huis. Een combiketel zorgt ook voor warm water uit de kraan, douche of bad. Het kiezen van de centraleverwarmingsketel is niet eenvoudig, ze zijn er in veel verschillende modellen. Er zijn soloketels en combiketels.

Kies je voor een CV-ketel met hoog rendement (HR) of verbeterd rendement (VR)? Daarnaast is de capaciteit van de ketel belangrijk om uw woning of verblijf op juiste temperatuur te krijgen. Wil je een cv-ketel kopen, of verschillende cv-ketels vergelijken ben u bij Witting installatie op het juiste adres. Wij geven u een goed advies en luisteren naar uw wensen en eisen die u stelt aan de cv ketel.

cv-ketel-onderhoud-3

Met onderhoud aan uw cv ketel voorkomt u storing. Onderhoud verlengt ook de levensduur van uw ketel. Bovendien werkt uw ketel er zuiniger door. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. Wilt u een goed onderhouden cv ketel? Vraag dan een onderhouds contract aan.

Elke 24 maanden komt een monteur uw cv ketel en verwarming controleren en schoonmaken. Zo bent u verzekerd van een optimaal afgestelde en veilige ketel. Mocht er toch een storing optreden dan wordt deze snel opgelost zonder voorrijkosten of uurloon. Afhankelijk van het cv onderhoudscontract betaalt u wel of geen materiaalkosten.